Voorbeelden
Hier vindt u enkele voorbeelden op welke manier wij klanten hebben bij gestaan in het verleden.

Hoe we u tijd, geld en moeite besparen

We ontvingen een aanvraag van enkele hoteleigenaren uit Zuid Amerika. Zij wilden graag toiletspullen, beddengoed en andere artikelen voor hun hotels importeren. Na online enkele fabrieken gevonden te hebben boekten ze een ticket naar China om bij deze fabrieken langs te gaan. Ze vroegen aan ons om hun assisteren bij de communicatie en andere moeilijkheden onderweg. Het eerste probleem dat we wisten te voorkomen was hun reisschema. De “fabrieken” die zij online hadden gevonden bleken niet te bestaan, niet de juiste producten produceren of werkten slechts als doorverkopers. Wij stelden voor hun een nieuwe reis samen, waarbij we bij fabrieken langs gingen die daadwerkelijk de producten produceerden die zij zochten. Hierdoor werd hun handelsreis naar China uiteindelijk toch nog succesvol afgesloten.

Hoe we uw risico’s beperken

Eén van onze klanten kreeg een probleem met het betalen van zijn bestelling. Hij had een langdurige relatie opgebouwd met een leverancier in China en met elke nieuwe bestelling stuurde hij het bedrag rechtstreeks naar de rekening van de fabriek. Hij nam contact met ons op omdat de eigenaar claimde dat het geld nooit was aangekomen. Na ons onderzoek bleek dat er een hacker in het spel was, en dat het geld inderdaad niet was aangekomen. Vervolgens bood PSL Invest aan dat de klant het bedrag aan ons kon overmaken, waarna wij, na een extra controle, het bedrag naar de fabriek overmaakten. Op deze manier wist de klant zeker dat zijn geld was aangekomen en dat hij zijn producten zou ontvangen.

Hoe we kunnen voorkomen dat u wordt opgelicht

Het is belangrijk voor elke aspirant importeur om te beseffen dat de veranderingen in China razendsnel gaan. Dit betekent dat fabrieken plotseling kunnen sluiten of besluiten andere producten te produceren. Om deze reden hielpen wij een client met het controleren van een fabriek in de provincie Jiangsu alvorens hij een bestelling wilde plaatsen. Deze fabriek deed daadwerkelijk goede zaken en kon hem ook de gevraagde producten zonder problemen leveren. Nadat de client ons rapport over de fabriek ontving besloot hij om een order te plaatsen.

Hoe wij als u lokale kantoor kunnen fungeren

Veel importeurs, met name wanneer het om een grote en/of ingewikkelde order gaat, leggen zelf een bezoek aan China af. Met onze hulp, is dit echter niet nodig. Een klant was opzoek naar toiletpapier om te importeren vanuit China. Wij presenteerden hem een lijst van leveranciers waaruit hij één koos om mee in zee te gaan. Met onze hulp vond hij niet alleen een betrouwbare leverancier maar hij wist hij ook taalproblemen te omzeilen. De spaanstalige klant kon met behulp van ons spaanstalige college zonder problemen een deal sluiten met de leverancier.

Home
Over ons
Onze service
Onze werkwijze
Voorbeelden
Contact
FAQ
Stuur ons uw vraag!
info@psl-invest.com

+86 216 322 30 84

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player