Frequently Asked Questions
Producten

Welk type producten kan ik importeren vanuit China?

In het verleden hebben wij onze klanten bijgestaan bij het kopen van een grote verscheidenheid aan producten. Van electronica en veiligheidsproducten tot machine onderdelen en verzorgingsartikelen. Als u benieuwd bent of u uw product rechtstreeks vanuit China kunt importeren stuur ons dan een email.

Ik wil graag Ipads vanuit China importeren, kunt u daar bij helpen?

Ipads zijn erg populair en Apple is een bijzonder succesvol bedrijf, veel mensen denken dan ook een goede handel te vinden in het importeren van dergelijke Apple producten. U kunt op het internet vele aanbieders van partijen merkproducten vinden, dit zullen echter bijna altijd namaak items zijn. Het is illegaal en mogelijk gevaarlijk, daarom kunnen wij u niet helpen bij het importeren van dergelijke producten.

Ik heb een idee om mijn eigen product te laten maken, is dit mogelijk?

Ja, in de meeste gevallen kunnen wij u een geschikte producent voor u vinden.

Ik ben onlangs mijn bedrijf begonnen en heb niet het kapitaal om in grote hoeveelheden in te kopen, heeft u advies?

Over het algemeen geldt dat het het pas waard is om in China in te kopen wanneer u in grote aantallen inkoopt. Wij begrijpen dat u, zeker in het begin, klein wilt beginnen. Dit is bij sommige fabrieken helaas niet mogelijk, en het zal hoe dan ook relatief duurder worden. Er zijn echter altijd uitzonderingen en wij kunnen alle mogelijkheden voor u bekijken.


Leveranciers

Ik heb een leverancier gevonden op alibaba.com die precies de goede producten kan leveren tegen een aantrekkelijke prijs, maar kan ik hem wel vertrouwen?

Website’s zoals alibaba.com en made-in-china.com hebben het vinden van leveranciers in China een stuk makkelijker gemaakt. Er zitten echter ook oplichters tussen. Het gebeurt geregeld dat wanneer het geld verstuurd is het blijkt dat de producten nooit verstuurd zijn. Wij weten hoe je kunt controleren of de bestelling rechtstreeks bij de fabriek geplaatst wordt of bij een tussen persoon. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreide database met leveranciers waar wij succesvol zaken mee hebben gedaan in het verleden.


Kwaliteitscontrole

Is een kwaliteitscontrole echt nodig?

Er kan veel mis gaan tijdens het productie proces. Spelfouten in uw logo, verkeerde stekkers, onderdelen die missen, het zijn allemaal problemen waar u tegen aan kunt lopen. Hoewel wij onze uiterste best doen leveranciers te vinden die kwalitatief hoogwaardige producten kunnen leveren, er hangen altijd risico’s aan het importeren. Daarom raden wij u met klem aan om ons een kwaliteitscontrole te laten uitvoeren. Op deze manier kunnen wij op tijd ingrijpen en er voor zorgen dat u de juiste producten ontvangt.

Kan ik ook een internationaal erkende kwaliteitscontrole laten uitvoeren?

Wij kunnen zorgen voor een SGS of ITS kwaliteitscontrole als mede een chemische test laten uitvoeren.

Voorbeeldproducten

Hoeveel voorbeeldproducten kan ik ontvangen? Zijn deze gratis?

Dit hangt geheel af van het type product en de groote van de order. Wanneer het gaat om een bestaand product de leverancier kan u onder bepaalde omstandigheden een gratis voorbeeld exemplaar sturen. Neem contact met ons op en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de voorbeeld producten?

Wanneer u niet tevreden ben met het voorbeeld kunt u of met de producent in discussie gaan en samen kijken op welke manier het product verbetert kan worden, of u gaat naar een andere producent. Na het ontvangen van een voorbeeldexemplaar bent u nooit verplicht om over te gaan tot een bestelling!


Logistiek

Wat is beter: mijn producten per zeevracht of luchtvracht laten verzenden?

Dit hangt in zijn geheel af van het gewicht, de afmetingen, en de gewenste levertijd af. Verzenden per vliegtuig is snel, maar relatief duur. Verzenden per schip kan een maand of langer duren, maar is aanzienlijk voordeliger. Wij hebben contacten met vervoerders en koerierdiensten zoals DHL, UPS en TNT, deze laatsten kunnen uw producten al binnen enkele dagen afleveren.

De leverancier biedt de producten aan ‘FOB Shanghai’, wat betekent dit?

FOB staat Free on Board en is een internationaal erkende incoterm. FOB Shanghai betekent dat de leverancier het product aan boord brengt, in dit voorbeeld een schip dat vertrekt vanuit de haven van Shanghai. Vanaf Shanghai tot aan de uiteindelijke bestemming bent u zelf verantwoordelijk om transport te regelen. Wij hebben contacten met verschillende vervoerders en kunnen u hier door een aantrekkelijke prijs bieden.

Hoe zit het met verzekering?

Wij kunnen u informeren over de verschillende verzekering opties.


Overig

Ik wil graag producten importeren vanuit China voor persoonlijk gebruik, kunt u mij hierbij helpen?

Dit is mogelijk, maar er zijn een paar punten waar u op moet letten. Ten eerste, als bedrijf kunt u de betaalde btw over de producten terug vragen. Als consument kan dit niet. Daarnaast wordt importeren vaak past de moeite waard als u in behoorlijke hoeveelheden inkoopt, dit zal voor persoonlijk gebruik waarschijnlijk niet het geval zijn.

Home
Over ons
Onze service
Onze werkwijze
Voorbeelden
Contact
FAQ
Stuur ons uw vraag!
info@psl-invest.com

+86 216 322 30 84

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player