U wilt rechtstreeks importeren vanuit China?
Maar waar begint u? Hoe vindt u een betrouwbare leverancier?
PSL Invest is een trade consultancy gevestigd in Shanghai. Wij assisteren bedrijven bij het rechtstreeks importeren uit China. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk en mede door onze ervaring hebben wij veel kennis over de markt en kunnen wij probleemloos een betrouwbare leverancier voor u vinden.

Nadat we een geschikte leverancier voor u gevonden hebben zullen wij u bijstaan in het plaatsen van een order. Tijdens de productie hebben wij constant contact met de fabriek om de vooruitgang in de gaten te houden, en eventuele problemen tijdig op te lossen. Tenslotte zorgen we er voor dat uw producten op de meest voordelige manier getransporteerd worden.

Waarom heb ik assistentie nodig bij het importeren vanuit China?

Importeren vanuit China brengt bepaalde risico’s met zich mee. Het hebben van lokale contacten om deze risico’s te verkleinen is onmisbaar. Een lokale partner kan garanderen dat u in zee gaat met een betrouwbare leverancier, en het kwaliteitsproces in de gaten houden. Oftewel: Een onmisbare schakel om het importproces soepel te laten verlopen.

Email ons uw China import plannen en wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Importeert u momenteel al vanuit China en heeft u kwaliteits-, betalings-, of logistieke problemen? Neem contact met ons op en wij kunnen deze voor u oplossen.
Home
Over ons
Onze service
Onze werkwijze
Voorbeelden
Contact
FAQ
Stuur ons uw vraag!
info@psl-invest.com

+86 216 322 30 84

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player