Onze service
We kunnen u assisteren met:

Het vinden van een leverancier

Het vinden van een betrouwbare leverancier is een belangrijk, maar soms lastig onderdeel. Na uitgebreid onderzoek presenteren wij u de verschillende mogelijkheden.

Wanneer u zelf reeds een leverancier gevonden hebt dan kunnen wij een uitgebreide controle uitvoeren naar de betrouwbaarheid van deze leverancier. Daarnaast kunnen wij voor u met de leverancier in onderhandeling over de bestelling, tot dat we een overeenstemming vinden over de prijs, kwaliteit, de betalingen etc.

Kwaliteitscontrole

Bij het rechtstreeks importeren is het belangrijk om goed de kwaliteit in de gaten te houden. Om u zelf te verzekeren van kwalitatief goede producten voeren wij in uw opdracht kwaliteitscontrole uit. Wij bezoeken de fabriek om de producten te controleren en sturen u een uitgebreid rapport.Vertalen, tolken en u persoonlijke assistent in China

Taal barrieres kunnen het importprocess frusteren. Ons team spreekt naast Chinees, ook vloeiend Engels, Spaans en Nederlands en kunnen u assisteren in alle communicatie.

Klanten die de mogelijkheid hebben komen graag naar China toe om met eigen ogen de fabrieken te zien waar hun producten gemaakt worden. Een dergelijk bezoek zorgt er ook voor dat u een relatie kunt opbouwen met de eigenaar van de fabriek. Wij kunnen u China reis geheel verzorgen, van het boeken van hotels en vliegtickets tot aan het verzorgen van een persoonlijke assistent en tolk.

Logistiek

Als u uw bestelling geplaatst heeft is het van belang om te kiezen voor de juiste manier van transport. Wij hebben contacten met koeriers en vervoerders voor zee- en luchtvracht, en kunnen uw transport regelen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben ervaring in het verzorgen van verzekeringen, inklaringen, invoerheffingen en andere administratieve handelingen, en zullen u hier waarnodig in assisteren.

Home
Over ons
Onze service
Onze werkwijze
Voorbeelden
Contact
FAQ
Stuur ons uw vraag!
info@psl-invest.com

+86 216 322 30 84

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player